top of page

Keväällä alkaa uusia koulutuksia noutajille

(Käy katsomassa sivulla Koulutus)


Viime viikonloppuna oli meillä tämän sesongin viimeinen jahti. Joten eiköhän sitä pidä alkaa suunnittelemaan tulevaa kautta?


Kyselyitä on tullut, joten järjestän tänä keväänä noutajille peruskurssin ja sille jatkoa alkeiskurssilla, loppukesästä koulutuksen mikä perehtyy valmiuksiin metsästystilanteisiin. Nämä koulutukset ovat tarkoitettu noutajille, jotta omaisivat hyvät perusteet rotutyypilliseen työskentelyyn ja täten hyvän pohjan metsästykseen tai metsästyskokeisiin. Koulutukseen voi osallistua myös sen takia että tahtoo tarjota koiralleen rotutyypillistä tekemistä, vaikka itse ei ole metsästäjä, tärkeää on kuitenkin tavoitteellisuus koulutuksen suhteen.


Toivottavasti tämä herättää kiinnostusta ja ryhmät täyttyvät, ilmoituksia otan vastaan ja koulutukset täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

På våren börja nya skolningar för retrievers

(Kolla på sidan Skolning)


I förra veckoslutet var denna säsongs sista jakt. Så då är det väl dags att börja förbereda sig inför kommande säsong?


Det har kommit en del förfrågningar, så nu kommer jag att ordna grundkurser för retrievers och som fortsättning en nybörjarkurs, i slutet av sommaren en skolning inför den kommande jaktsäsongen. Dessa skolningar är riktade för retrievers, så att de har goda grundfärdigheter till rastypiskt arbete och på dem grunderna bra färdigheter att inför jaktsäsongen eller till jaktprov. Man kan även delta i skolningen om man vill förgylla hundens rastypiska beteende, fast man inte är jägare, viktigt är ända att man tar skolningen seriöst.


Hoppas detta väcker intresse och att grupperna fylls, anmälningar tas emot och kursen fylls i anmälningsordning.

Koiramessut 2-4.12.2022 Helsinki

Löydätte Hypokoira ry:n Kennelliiton Hyötykoiraosastolta. Yhdistyksen edustajia löytyy paikalta jokaisena päivänä, jos on jotain tiettyä Hypokoirien koulutuksista niin lauantaina olen paikalla! Toivo

Kommentare


bottom of page